top of page
DJI_0137.DNG

Solcellespesialisten er en ledende leverandør av solcelleanlegg og har et dedikert team som jobber med å skreddersy løsninger for landbruk, borettslag og andre mellomstore bedrifter.

Vi forstår viktigheten av å tilpasse solcelleanlegget til hver enkelt kundes behov og tar derfor alltid hensyn til faktorer som plassering, energiforbruk og budsjett. Våre erfarne solcellespesialister arbeider tett med kundene for å designe og installere solcelleanlegg som optimaliserer energiproduksjonen og gir maksimal avkastning.

Solcellespesialisten har ekspertisen og kapasiteten til å håndtere hele prosessen, fra første konsultasjon og design til installasjon, vedlikehold og overvåking av solcelleanlegget. Vi benytter oss av et bredt utvalg av produkter fra anerkjente produsenter for å sikre at våre solcellesystemer er av høyeste kvalitet og gir optimal energiproduksjon gjennom hele levetiden.

DJI_0652.JPG

Kostnadsbesparelser

Solcelleanlegg gir deg muligheten til å generere din egen strøm uavhengig av eksterne faktorer. Man vil dermed redusere strømregninger over tid, i tillegg bli mindre avhengig av det offentlige strømnettet, noe som kan være spesielt viktig for landbruket og bedrifter som er avhengige av kontinuerlig strømforsyning.

 

For bedrifter kan overskuddsenergi selges tilbake til strømnettet og generere ekstra inntekter, mens privatkunder kan velge å selge det tilbake til strømnettet eller lagre det i solkonto hos sin strømleverandør.

DJI_0795.JPG

Bærekraft og miljø

Solenergi er en ren og utslippsfri energikilde. Ved å generere elektrisitet fra solen reduserer du din virksomhets eller eiendoms karbonavtrykk. Dette bidrar til å bevare miljøet, redusere klimaendringer og oppfylle bærekraftmål. Investeringen i solceller viser også et engasjement for ansvarlig virksomhetspraksis, noe som kan være attraktivt for kunder og interessenter.

DJI_0490 (1).JPG

Økt eiendomsverdi

Solceller har lang levetid, krever lite vedlikehold og kan gi en betydelig økning i eiendomsverdi.

Hovedkontor
Dikeveien 52
1661 Fredrikstad
Tlf: 69 10 90 65

 

Lager Fredrikstad
Kampenveien 1
1618 Fredrikstad
Tlf: 91 90 43 46

 

Bergen
Jonstadveien 6
5146 Fyllingsdalen
Tlf: 47 46 08 58

 

Oslo
Storgata 7
0155 Oslo
Tlf: 69 10 90 65

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page