top of page

Om Solcellespesialisten

Solcellespesialisten drives av selskapet Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS. Dette selskapet eies 100% av grunnleggeren Carl Christian Strømberg som har lang erfaring innen solcelleteknologi, distribusjon og it.

Virksomheten ble startet i 2005, og har frem til 2013 hovedsaklig arbeidet med å inngå avtaler med internasjonale partnere, gått på kurs og testet ulike løsninger og produkter i Norge. I denne perioden så omsatte virksomheten for ca 2 MNOK pr år. I januar 2014 så vi at vi fikk så mange forespørsler at vi fikk våre første 2 fulltidsansatte og vi begynte for alvor å satse på solcellesalg i Norge. Vi er i dag blitt Norges ledende solcelleleverandør, med flest nettilkoblede solcelleinstallasjoner i Norge, Vi har pr oktober 2016 levert anlegg fra 100Wp til 684.000Wp.

 

95% av alt salg vi har er indirekte via partnere som strøm og nettselskaper, elektriker, entreprenører mv. Våre salgskanaler bestemmer selv om vi skal kun levere materiell eller nøkkelferdige løsninger. Vi skal være det ledende selskapet innen distribusjon og montasje av solceller i Norge. Dette vil vi få til ved å sørge for at vi har produkter som er raske og montere for å få lave monteringskostnader og vi har som mål at vi skal få samme eller lavere kostnadsnivå på solceller og invertere som det er ellers i europa i dag. Det siste skal vi få til ved å kjøpe inn stort og hele tiden satse på vekst. Vi sørger også for at produktene vi selger har den beste kvaliteten som finnes i markedet og har heletiden løpende fokus på kvalitetssikring.

Selskapet er delt i 4 ulike virksomhetsområder:

Solcellespesialisten Distribusjon

Importerer og distribuerer produkter relatert til solceller.

 

Solcellespesialisten Montasje

Monterer solcelleanlegg over hele landet på vegne av de andre avdelingene i selskapet eller andre eksterne forhandlere.

 

Solcellespesialisten Prosjekt

Prosjekterer større solcelleanlegg, utvikler og videreutvikler solcelleprodukter og løsninger.

 

Strømløs

Selger solcelle og strømløsninger ikke tilknyttet strømnettet, feks hytter, bobil, båt mm.

bottom of page