Toll-Free Customer Support 24/7
Søk i nettsted

Monitorering

Solar-Log™ produktoversikt

 

For profesjonell oppfølging av solcelleanlegg. Den ideelle plattformen for både overvåking og evaluering.

Tilgjengelig for alle anlegg og størrelser, en til hundre, privat eller industrielle.

 


 

 

Solar-Log™ Monitoring

Solar-Log™ Monitorering

 

Hold alt innen syns rekkevidde og under kontroll: The Solar-Log™ WEB har konsise presentasjonsalternativer og er lett tilgjengelige fra hvor som helst i verden via internett. Med denne internettjenesten kan anlegget gi feilmeldinger og konfigurasjonsdata fra Solar-Log™ som overføres til Solar-Log™ servere.

 

hardware

Solar-Log™ Hardware

 

The Solar-Log ™ setter nye internasjonale standarder når det gjelder overvåking og styring av solcelleanlegg. Perfekt og nøyaktig monitorering gir grunnlag for feilfri drift, og intelligente kontrollsystemer maksimerer forbruket av egenproduserte kraft på kort tid. 

 

energi

Smart Energi

 

Solar-Log ™ skiller seg fra konkurrerende systemer med sin intelligente styring av energi og feed-in organisering, anleggsmonitorering, så vel som med sin visualisering og alternativer for rapportering av anleggsdata.

 

tilbehor

Solar-Log™ Tilbehør

 

En rekke tilbehør er tilgjengelig for Solar-Log 300, 1200 og 2000 for å gi ekstra beskyttelse, nye funksjoner og / eller forbedret ytelse. Fra overspenningsvern til kobling av ulike omformere eller sensorer, kan vi møte alle dine behov.

 

feedin

Feed-in Management

 

Det vil bli nye krav til fastnett stabilitet i alle land som har en viss mengde strøm produsert fra desentraliserte kilder. Dette for å stabilisere kraftnettet på dager med begrenset solskinn og på dager med overproduksjon via sol. Solar-Log ™ modellene dekker et bredt spekter av krav til strømstyring og gir en løsning for hver anleggs-størrelse.

 

Back to top